Distriktsköterska till Vårdcentralen i Skarpnäck

 

Hos oss erbjuds du ett varierat arbete inom primärvårdsuppdraget på vårdcentral. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och har en kompetent arbetsgrupp med viljan att utveckla verksamheten och att arbeta i team. Har du som vi  patientengagemang ser vi fram mot din ansökan.
Arbetsuppgifter:  Självständigt arbete som distriktssköterska på mottagning inom Astma/ KOL, diabetes, hypertoni, sårvård, livsstils coaching, förebyggande hälsoarbete.Vi har även  hemsjukvård där vi tar hand om våra multisjuka äldre i hemmet. Våra patienter där behöver till exempel insulininjektioner, medicindelning, omläggningar, blodtryck, provtagningar, telefonrådgivning, mottagning  Kvalifikationer

  • legitimerad distriktssköterska
  • Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav

Meriterande:

  • Diabetes utbildning om 7,5/15 Hp
  • Du som söker är van att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga och värderar teamarbete samt känner ansvar för våra patienter och för verksamheten.
  • Du har en god känsla för service och viljan att följa vår vision ” rätt vård när och där du behöver”. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
  • Erfarenhet av förändringsarbete  samt arbete med sjuksköterskeledda mottagningar är meriterande samt att du har av tidigare erfarenhet av primärvård/ hemsjukvård.

Anställningsform: tillsvidareanställning.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Heltid/deltid kan diskuteras, Dagtid måndag till fredag.

Ansökan skickas till: Info@vc-skarpnack.com