Verksamma sjuksköterskor: 

ssk2

Anne-Charlotte Rydberg leg. sjuksköterska med specialistutbildning i primärvård och med mångårig erfarenhet från infektionsvård

Isabella Fredriksson, leg. sjuksköterska, specialistutbildning inom astma och KOL och lungfunktionsundersökningar samt med vidareutbildning inom inkontinens

Dina Jonasson, leg. sjuksköterska med specialistutbildning i primärvård

Stina Öste, Leg. sjuksköterska, Diabetes sjuksköterska.

 

Verksamma undersköterskor:

Anila Xibri

Lidia Diaz

Ayumi Takesaki

Loubna El Majid

Viktiga fakta som du bör känna till innan du köper på nätet

online pharmacy

Ett onlineapotek, onlinerecept eller virtuellt apotek bezoek är ett onlineapotek som fungerar via Internet och levererar recept till patienter via post, leveransföretag eller en portal på ett onlineapotek. Denna typ av apotek kan drivas av ett bolag, ett aktiebolag eller en person. Det finns för- och nackdelar med att driva ett onlineapotek. En fördel är användningen av Internet som ett verktyg för kommunikation mellan apoteket och patienten, och en annan fördel är möjligheten att göra affärer på en global marknadsplats.

De flesta nätapotek har en kundtjänst online dygnet runt om det finns frågor om beställning, leverans och tillgänglighet. Många erbjuder också medicinpåminnelser online för att hjälpa dig att komma ihåg dina mediciner. Du kan beställa från vilken plats som helst där det finns en internetuppkoppling, vilket innebär att du kan handla när som helst på dygnet, var som helst i världen. Den största nackdelen med att använda ett nätapotek är bristen på personlig interaktion mellan konsumenten av receptbelagda läkemedel och farmaceuten. I vissa fall kan denna brist på personlig anpassning leda till lägre försäljning än på detaljhandelsapotek.

Ett nätapotek kommer troligen att kräva att du har en Medicare Part D-försäkring eller ett receptbelagt läkemedelsprogram inom Medicaid-programmet för att ha rätt till Medicare-täckning. I de flesta delstater finns Medicaid- och receptbelagda läkemedelstäckningar tillgängliga genom det statliga Medicaid-programmet. Onlineapotek kanske inte accepterar receptbelagda läkemedelsplaner som köpts direkt från de statliga hälsovårdsprogrammen. Många stater begränsar omfattningen av den täckning som ges till personer som är inskrivna i dessa program. I vissa delstater accepteras inte leverantörer utanför nätverket på onlineapotek.